A tudat hatalma

hirdetes

A tudat hatalma

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Ha lehetőséged lenne arra, hogy elméd segítségével megszabadulj a fájdalomtól, élnél a lehetőséggel ? Ha lehetőséged lenne arra, hogy segíts magadon és barátaidon a legkellemetlenebb egészségügyi gondok leküzdésében, élnél a lehetőséggel ?
 

Hosszú idő után végre az orvosi szakma is kezdi felismerni, hogy elménk beteggé tehet minket ill. hogy elménket be lehet tanítani a folyamat visszafordítására, vagyis a gyógyításra.
A gyógyíthatatlan betegekkel foglalkozók pozitív hatásai miatt egyre gyakrabban alkalmazzák a relaxációt és a vizualizálást.
1973-ban Edgar Mitchell űrhajós megalapította A Szellemi Tudományok Intézetét, melyet az elme és a tudat természetének és lehetőségeinek jobb megismerésére, s az így szerzett tudással az emberi jólét és az élet minőségének javítására szentelt.
Az említett intézet arról számol be, hogy a következő, korábban „vadnak” számító állításokat ma már a mértékadó orvosi körök is elfogadják:
- Az ember lényegesen nagyobb mértékben képes befolyásolni saját élettani folyamatait, mint ahogy azt korábban valaha is elképzelhetőnek tartották.
- A gyógyulásban egyaránt részt vesz a test és a tudat, valamint a lélek is.
- Negatív érzelmeknek káros pszicho-fiziológiai ( lelki –élettani ) hatásai lehetnek.
- Pozitív érzelmeknek pozitív pszicho-fiziológiai hatásai lehetnek.
- Az elme számos úton tart fenn kapcsolatot a testi folyamatokkal, s ezek némelyike a gyógyulás felé billentheti a mérleg nyelvét.

hirdetes

Sportolók manapság úgy törnek nagyobb eredményekre és jobb állóképességre, hogy képszerűen jelenítik meg magukat, amint tökéletesen játszanak vagy megfelelő iramban futnak. Ha az amatőr a golfpályán lopva a baloldalt leselkedő sáros területre, majd a jobb oldali erdőre pillant, máris pontatlan célzásra programozta be az agyát. A profi csak a lyuknál lévő zászlót nézi, s így agyát az ideális ütésre programozza be.lélek, öngyógyítás
Az elménkben lévő képek rendkívül erős hatást gyakorolnak testünkre. Pozitív képek kívánatos hatásokat, negatív képek nemkívánatos hatásokat váltanak ki. A huszadik század egyik legjelentősebb felfedezése, hogy elménk megbetegíthet, de meg is gyógyíthat minket. Egyre többen kezdik megérteni, hogy gondolatvilágunk megváltoztatásával testünk is megváltozik. Ha tudod a mikéntjét, elméd segítségével sugárzóan egészségesen élhetsz, szervezeted védekezőrendszere, az immunrendszer tökéletesen fog működni és energiával töltődsz föl. Elméd segítségével gyorsan megszabadulhatsz a kellemetlen egészségügyi problémáktól pl. megfázástól, fejfájástól Ha tudod a mikéntjét elméddel segíthetsz orvosodnak is, hogy megszabadítson olyan betegségektől mint a rák. Sőt, elméd segítségével távolból másnak is hasznára lehetsz - távolból, anélkül, hogy az illető tudna róla.

hirdetes
Hihetetlennek hangzik? Ezek tudományos tények ! A tudomány manapság elfogadja, hogy elménk szellemi erőtéren át kivetítődhet máshová és hatást gyakorolhat az anyagra. Nemrég egy texasi laboratóriumban vizsgált személyek akaratlagosan tudták növelni vagy csökkenteni egy másik ember bőrének elektromos aktivitását, aki egy 20 méternél távolabb lévő másik helyiségben tartózkodott. A kísérletben pedig nem különleges, hanem hétköznapi, különféle területen dolgozó emberek vettek részt. Egy másik laboratóriumban-  a Backster Alapítványnál Kaliforniában- kimutatták, hogy a gondolatok befolyásolják a szoba másik felében lévő emberi sejtek viselkedését.
Az ilyen kísérletek azt támasztják alá, hogy Te és a barátaid hosszabb, egészségesebb és boldogabb életet élhettek
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes

Szótár

B6-vitamin

Piridoxin. A piridoxin-koenzimek részt vesznek az aminosav anyagcserében, a zsírok... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 236

Átlagos értékelés: 4.8