A világ legjobb gyakorlata

hirdetes

Naponta 30 másodperc és újjászületsz!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Naponta 30 másodpercig végezzük az alábbi gyakorlatot. Könnyedén megszabadulhatunk a méreganyagoktól! A most következő cikkben elmondom, milyen pozitív hatásai vannak, oszd meg te is minél több emberrel! 

30 másodperc a hosszú életért!

Egy szovjet mérnöknek köszönhetjük ezt a hihetetlenül hatásos gyakorlatot. Alexander Mikulinnál ugyanis nagyon súlyos szívproblémát állapítottak meg, annyira súlyosat, hogy szinte mindenféle mozgást megtiltottak neki, komolyabb fizikai megterhelés hamar a halálához vezethetett volna. A mérnök, aki repülőgép motorokat és sugárhajtású repülőgép hajtóműveket tervezett, nem nyugodott bele az orvosok diagnosztizálásába. Ezért feltalálta a vibrogimnasztikát, melynek segítségével akár évtizedekkel is meghosszabbíthatjuk az életünket!

 

Az orvosok maximum 3-4 évet jósoltak az orosz mérnöknek, ő viszont elszántan küzdött azért, hogy megmentse önmagát. Mérnöki szemmel kezdte el tanulmányozni az emberi test működését, és kis idő után rájött szerencsére arra, hogy a vénákban kell keresni minden probléma gyökerét, így a megoldásokat is!

hirdetes

 

Mikulin összeállított olyan gyakorlatokat, amik a vénák épségét megőrzik, és a szív egészségi állapotán is javítanak. A gyakorlatokhoz ráadásul mindössze 30 másodperce van szükség naponta, nézzük a végrehajtást! 

 

hirdetes

Állj nyugodtan, a lábfejeidet tartsd párhuzamosan egymással, majd emelkedj lábujjhegyre, nagyjából 4-5 centiméteres magasságba, majd ereszkedj vissza a talajra. A sarkak emelésekor összehúzódnak az izmaink, és a vért felfelé nyomják a vénából, amikor pedig visszaesnek, a vér megfordul, és a szív felé fog elindulni, ezzel csökkentve annak terhelését.

 

A gyakorlat mindössze 30 másodpercig tart, ha végeztünk, akkor iktassunk be nagyjából 10-20 másodperces szünetet. Fontos, hogy ismételhetjük naponta is, ülőmunkát végzőknek pedig kifejezetten ajánlott! 

 

Az ülés jobban terheli a gerincet, mint az állás, ha pedig még rossz testtartással is párosul, mozgásszervi betegségekhez vezet, az ún. metabolikus szindróma (magas vércukor, vérnyomás, koleszterinszint és az ezekből adódó betegségek) kialakulási esélyét pedig 26 százalékkal növeli meg. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
egészség egészséges életmód egészséges táplálkozás éhezés

Szótár

Edzésperiodizáció

 VERSENYSPORT • 0, alapozó időszak • 1, formába hozó időszak • 2, versenyidőszak... Tovább

Aloe vera

Eredete   Az Aloe vera Afrika szubtrópusi, homokos területeiről származik, a... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 174

Átlagos értékelés: 4.7