fit

Toka ellen hatásosan

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 17. - Lázár
hirdetes
 | Szerző: Sz. F.
címkék: fitness, fogyás, fogyókúra

Toka elleni gyakorlatok

hirdetes

Hatásos gyakorlat toka ellen

Egy kutatás szerint az emberek több mint 60 százaléka küzd a tokával, éppen ezért hoztam el most nektek szakértőnk tanácsait, nézzük meg, miért alakul ki a toka, és mit tehetünk azért, hogy eltüntessük! 

A toka háttere

Elsősorban akkor alakul ki toka, ha egy kicsit, vagy éppen nagyon meghízunk, ekkor ugyanis túl sok zsír rakódik a bőr alá. Az elhízást sok minden okozhatja, elsősorban a magas kalóriatartalmú ételek fogyasztása, de a toka kialakulhat korunk előrehaladásával is, illetve a genetikának is köszönhetjük. 

 

Az esetek többségében az elhízás az ok, de mi van akkor, ha nem a többletsúly okozza a toka kialakulását? Sajnos elmondható, hogy tokát örökölhetünk is, nem feltétlenül szükséges a súlyfelesleg, normál testsúlyú ember nyakát is ékesítheti ilyen zsírpárna. 

hirdetes

 

Sokszor hangsúlyoztuk azt, hogy helyi fogyás nem létezik, ugyanakkor léteznek olyan gyakorlatok, melyek alkalmazásával feszesíthetjük nyakuk bőrét, és a nyak izmait kiválóan megtornáztathatjuk, mellyel látványos eredményt érhetünk el! A következő oldalon meg is mutatom nektek ezeket a hatásos gyakorlatokat, megéri lapozni egyet! 

 

hirdetes
hirdetes

Igyál meg ebből egy pohárral lefekvés előtt, és reggel kevesebb súllyal ébredsz majd!

Igyál meg ebből egy pohárral lefekvés előtt, és reggel kevesebb súllyal...

2017-11-18

A főzéshez használt természetes ízesítők és fűszerek jótékony hatásait már régóta ismerjük. Ott van például a méz, amelyet régen számos betegség kezelésére használtak.

Így kezdj végre tényleg új életet januárban

Így kezdj végre tényleg új életet januárban

2017-12-14

Sokan teszünk minden évben újévi fogadalmat. 2018-ban végre tényleg új életet kezdhetsz, legyen szó egészséges életmódról, munkáról, párkapcsolatról!

12 kiló egy hónap alatt – próbáltad már a brazil diétát?

12 kiló egy hónap alatt – próbáltad már a brazil diétát?

2017-11-15

Próbáld ki te is a brazil diétát, bármennyire is hihetetlen, ez a diétás módszer már több ezer embernek segített lefogyni, mindenkinek csak ajánlani tudom!


2017-11-29 10 hétköznapi szokás, amik rendbe teszik hormonjaidat és segítenek lefogyni

A hormonoknak is nagy szerepük van a fogyásban, éppen ezért hoztam most nektek 10 hétköznapi szokást, amik segítenek rendbe tenni a hormonjaidat, és beindul a fogyás is!

2017-11-16 Toka elleni gyakorlatok

Könnyedén megszabadulhatunk a tokától, mostani cikkünkben egy olyan gyakorlatot mutatok be, melyet bárhol végezhetünk, a hatás pedig nem marad el!

2017-12-06 7 karcsúsító gyakorlat, amiket helyszűkében is végezhetsz

Ezeket a gyakorlatokat bárhol, bármikor végezheted, nem kell hozzájuk nagy hely, így ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy karcsúsodj, nézzük a gyakorlatokat!

2017-10-04 Elképesztően lefogyott Melissa Mccarthy a Szívek Szállodájából - több mint 45 kilóval lett könnyebb!

A túlsúlyosan is kedves arcú, közvetlen és vicces Melissa Mccarthy 5 év leforgása alatt fogyott 45 kg-t. Állítja, hogy csak az akaraterőn múlik minden.

Így kezdj végre tényleg új életet januárban

Ugye te is minden évben megfogadsz valamit újévkor? Türelmesebb leszek, sportolni kezdek, keresek egy hobbit, többet dolgozom, le fogok fogyni, kitartóbb...

Miért fontos a fizikai aktivitás idősebb korban

Ahhoz, hogy nyugdíjas éveinket jó erőben és jó lelki állapotban tölthessük elengedhetetlen a mozgás. Nem kell rögtön az extrém sportokra gondolni,...