Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

Tisztelt Gabriella! 19 éves vagyok, kick boxozok versenyszerűen. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudna e táplálkozási tanácsot adni, hogy elérjem az igazi küzdősportos testalkatot. 194 cm 81kg vagyok. Önállóan próbálkoztam már, de hosszu távon nem nagyon

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 25. Szerda - Márk
hirdetes

Online tanácsadás


Kérdés:


Kérdést felvető neve: Jánosi Máté


Tisztelt Gabriella! 19 éves vagyok, kick boxozok versenyszerűen. Azt szeretném megkérdezni, hogy tudna e táplálkozási tanácsot adni, hogy elérjem az igazi küzdősportos testalkatot. 194 cm 81kg vagyok. Önállóan próbálkoztam már, de hosszu távon nem nagyon tudtam tartani a diétát, valószinűleg azért mert rendszertelenül tettem össze.Válasz:


Kedves Máté!

Az étrend tápanyagtartalma és összetétele versenyszerű sportolás esetén eltér az egészséges felnőttnek javasolt beviteltől. Azonban egyik tápanyag mennyiségének bevitelét sem szabad túlzottan megemelni, mert az bizonyos szerveket megterhelhet. Az energiabevitel pedig függ a felhasználástól, ami a sportolás miatt jelentősen megnőhet. Kérem írjon e-mail címemre, további kérdéseim lennének ahhoz, hogy személyre szabottan számokról is tudjunk beszélni.

Üdvözlettel:

Bányai Gabriella


hirdetes
hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.