fit

Szia! Ági vagyok, 165 cm magas és 72 kiló. Kb másfél éve szedtem fel kb 12 kilót és most ettől szeretnék megszabadulni. Szeretnék lefogyni. Elkezdtem konditerembe járni, heti 5 alkalommal (ilyenkor kardio gépeket használok), emellett odafigyelek az étkezé

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 24. Péntek - Emma
hirdetes

Online tanácsadás


Kérdés:


Kérdést felvető neve: Csacsó Macsó


Szia! Ági vagyok, 165 cm magas és 72 kiló. Kb másfél éve szedtem fel kb 12 kilót és most ettől szeretnék megszabadulni. Szeretnék lefogyni. Elkezdtem konditerembe járni, heti 5 alkalommal (ilyenkor kardio gépeket használok), emellett odafigyelek az étkezésre is, de szeretnék kicsit hatékonyabb lenni, úgy hogy az esti étkezést szeretném lassan felszívódó fehérjeturmixszal kiváltani. Erről kérném ki a véleményed, hogy ajánlod, nem ajánlod, esetleg tudsz-e ajánlani valamit amivel meggyorsíthatom a fogyásomat (nem egy hónap alatt szeretnék mindent leadni, csak szeretnék hatékonyabb lenni kicsit :) )?

Köszönettel:
ÁgiVálasz:


 Szia Ági,

 

A kardió gép önmagában nem lesz csodaszer, szóval kérj egy edzéstervet és állj neki a súlyzós edzéseknek. A kardiót pedig intervall módszerrel, max kiegészítésként. Ha már hatékonyság, akkor ez a két megoldás a legjobb.

 

Fehérje turmix mindenképp ajánlott, mert az izmoknak szükségük van rá. Vacsorára nyugodtan ehetsz halat, húst, salátát és lefekvés előtt igyál turmixot. Egyébként uzsonnára és tízóraira is mehet belőle nyugodta ;)


hirdetes
hirdetes

címkék: