Párolt csirke vagy pulykamell

2014. Április 17. Csütörtök - Rudolf

Receptek

Fogyókúrás, diétás húsételek


Párolt csirke vagy pulykamell

Párolt csirke vagy pulykamell

Hozzávalók:

50dkg csirke vagy pulykamell

2 evőkanál olaj

fűszerek ízlés szerint: őrölt bors vagy majoranna vagy bazsalikom

Elkészítés:

A hússzeleteket besózzuk, ízlés szerinti fűszerrel megszórjuk. Teflon serpenyőben az olajon rózsaszínűre sütjük mindkét oldalát, majd kevés vízzel felengedve, puhára pároljuk.

 

Olvasói recept. Köszönjük!


Ossza meg!

Vissza: Fogyókúrás, diétás húsételek
címkék:

Küldje el ismerősének!









Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőkézből értesülhessen a ...

Időjárás

Erõsen felhõs Erõsen felhõs
Siófok
04. 18. P

Erõsen felhõs
Min-Max: 4 °C 18 °C


Heti időjárás előrejelzés


Naptár

2014 Április

H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
             

Szavazás

Melyik a kedvenc szabadtéri sportod?


Még több szavazás