Ajándék helyett inkább szervezzetek közös programot a kedveseddel

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Március 27. Hétfő - Hajnalka
hirdetes
címkék: lelki egészség

Különleges ajándék Valentin napra

hirdetes

valentin napi program

Ha Valentin nap, akkor szerelem. Már február elejétől pirosba borul a város, minden kirakat piros szívekkel van dekorálva, vörös rózsákat szív alakú léggömböket vásárolhatunk minden sarkon, az aluljárókban és a plázákban is. Ilyenkor kicsit többet gondolkodunk azon, hogy vajon tényleg, tiszta szívből szeretjük-e a párunkat, van-e értelme az egész kapcsolatnak. Általában rájövünk, hogy bizony minden jó így, ahogy van. Jó tartozni valakihez, esténként hozzábújni, még akkor is, ha akadnak problémák, gondok, amiket persze bármikor könnyedén megoldhatunk. 

Nem feltétlenül kell nekünk is részt vennünk a kissé csöpögős, vörösrózsás őrületben. Vehetjük kicsit komolyabbra figurát. Mondjuk egy elegáns étteremben egy kellemes vacsora közben nagy beszélgetés arról, hogy hogyan is képzeljük el a közös jövőnket. Sokkal többet ér néhány szó kíséretében odavetett virágnál vagy egy doboz csokinál, amit nem egészen öt perc alatt falunk be együtt. Valentin nap a New York Kávéházban. Egy próbát megér.

hirdetes

Terepfutás - Vegyük lábunkra a természetet!

Terepfutás - Vegyük lábunkra a természetet!

2017-02-06

A terepfutás az egyik legjobb lehetőség azoknak, akik szeretnek sportolni és a természettel is szoros barátságot ápolnak. Hogyan kezdjük, merre induljunk? A válaszokért, kattints!

Különleges ajándék Valentin napra

Különleges ajándék Valentin napra

2017-01-25

Helyette add meg a módját annak, hogy kifejezd az érzelmeidet. Egy finom vacsora valami elegáns helyen és egy jó beszélgetés a közös dolgaitokról felejthetetlen élmény marad.

5 ok, hogy mosolyogj többet!

5 ok, hogy mosolyogj többet!

2017-01-17

Mosolyodtól szebb lesz a világ, jobban érzed magad a bőrödben, ráadásul rengeteg egészséges mellékhatása is van! 5 lépés, melyek után garantáltan mosolyogni fogsz.


2017-01-13 Vintage álom-étkező – Hagyd hogy elvarázsoljon!

Téged is elvarázsol a vintage stílus régies, kopottas, pasztell világa? Olyan érzésed van, mintha visszautaznál az időben? Megmutatjuk, hogyan teremtsd meg Magadnak!

2017-02-08 Lelki fejlődés

Nem kellenek nagy szavak, szakértők, hogy megtaláljuk a saját lelki békénket. Ahányan vagyunk, annyiféle út létezik a közös célhoz. A kérdés az: elindulsz e?

2017-02-14 Hogyan néz ki egy anya hasa hármas ikrek után? Megmutatjuk!

Ahelyett, hogy büszkék lennénk rá, elkeseredve bámuljuk magunkat a tükör előtt és siratjuk régi, terhesség előtti testünket. Desire Fortin teljesen máshogy állt a dologhoz, sokkel egészségesebb és felszabadítóbb módon.

2017-02-28 Ki melyik csoportba tartozik?

Az életben vannak elgondolkodtató dolgok.El lehet filozofálni,hogy ki melyik csoportba tartozik:a toleráns vagy a kevésbé toleránsba?Mit gondolsz, Te melyikbe?

Folyton gúnyolták külseje miatt, elképesztő átalakuláson ment keresztül

Rengeteget bántották a fiút az iskolában a külseje miatt. Megdöbbentő átalakuláson ment keresztül, ezt neked is látnod kell!  

Első lépések kezdő futóknak!

Ha végre elhatároztad magad, hogy ledobsz egy pár kilót, érdemes rávenned magad arra is, hogy rendszeresen fuss. Nem kell méregdrága edzőtermekbe...