Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

Kedves Gabriella! Étkezési zavarokkal küzdök, fél éve 38 kilóra fogytam le, utána viszont iszonyatos falásrohamaim lettek. Nem tudtam abbahagyni az evés, és csak a magas szénhidráttartalmú, cukros ételeket kívántam. Sajnos azóta ez nem javult, és bár most

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 25. Szerda - Márk
hirdetes

Online tanácsadás


Kérdés:


Kérdést felvető neve: Posztós Kitti


Kedves Gabriella! Étkezési zavarokkal küzdök, fél éve 38 kilóra fogytam le, utána viszont iszonyatos falásrohamaim lettek. Nem tudtam abbahagyni az evés, és csak a magas szénhidráttartalmú, cukros ételeket kívántam. Sajnos azóta ez nem javult, és bár most elvileg pont jó súlyban vagyok (52kg, 165cm), engem mégis zavar, ahogy kinézek, mivel a falásrohamokból csak zsír jött fel rám, és centiben nagyobb vagyok, mint 54 kilósan az étkezési zavaraim előtt. A kérdésem az, hogy hogyan kéne táplálkoznom, hogy vissza tudjak állni a normális étkezésekre? Éhséget általában nem érzek, ezért nagyon nehéz belőnöm, hogy mikor kell megállni, vagy mikor kéne elkezdeni enni. Nagyon zavar, hogy így nézek ki, és szeretnék változtatni. Sportolni is sportolok, legalábbis amennyit az időm engedi. Már nagyon kétségbe vagyok esve, hogy ennek sosem lesz vége, és mindig rosszullétig eszem.
Válaszát előre is köszönöm!
P.K.Válasz:


Kedves Kitti!

Az étkezési zavarokkal küzdőknek speciális "gyógyító team"-re van szükségük. Én az egészséges táplálkozás követését ajánlom. Továbbá rendszeres, azonos időben történő étkezésekre hívnám fel a figyelmét. Az alkati adottságokon túl, a megfelelő testrészre gyakorolt mozgásformával tudja alakítani az alakját. Amennyiben szükségét látja további információknak a táplálkozással kapcsolatban, kérem írjon e-mail címemre.

Üdvözlettel:

Bányai Gabriella


hirdetes
hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.