Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

Kedves Gabriella! 16 hónapos koromtól kezdve 1.-es típusú diabéteszes, 10 éves koromtól lisztérzékeny vagyok ill. még gyerekkoromtól alul működik a pajzsmirigyem, idén töltöm a 24. életévemet. Természetesen mindhárom betegségem kordában van tartva. A pajz

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 24. Kedd - György
hirdetes

Online tanácsadás


Kérdés:


Kérdést felvető neve: Rácz Andrea


Kedves Gabriella!

16 hónapos koromtól kezdve 1.-es típusú diabéteszes, 10 éves koromtól lisztérzékeny vagyok ill. még gyerekkoromtól alul működik a pajzsmirigyem, idén töltöm a 24. életévemet. Természetesen mindhárom betegségem kordában van tartva. A pajzsmirigyre szedem a gyógyszert, a gluténmentes diétát szigorúan betartom, ill a vércukromat is rendben tartom, sokat sportolok (heti 4-5x 12-13km-t futok). 176 cm magas vagyok és 66-67 kg. Nagyon sokáig 63kg voltam, ami talán ideálisnak is mondható, viszont folyamatosan jönnek rám a kilók és sajnos nem izomban. Igaz, ez a súly még nem aggasztó, viszont az, hogy nem megy lejjebb egy kicsit sem, az eléggé. Még időben szeretnék "észbe kapni", nem akkor amikor már +10kg feljött rám. Mit tanácsol, mit tehetnék annak érdekében, hogy újra formába lendüljek és ismét 62-63kg körül legyen a testsúlyom?Válasz:


Kedves Andrea!

További konkrét kérdéseim lennének az életmódjával és a táplálkozási szokásaival kapcsolatban, ezért kérem írjon e-mail címemre.

Üdvözlettel:

Bányai Gabriella


hirdetes
hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.