Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

Hogyan méregtelenít a köpölyözés?

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Július 23. Hétfő - Lenke
hirdetes
címkék:

Hogyan méregtelenít a köpölyözés?

hirdetes

Hogyan méregtelenít a köpölyözés?

A köpölyözés az egyik legősibb módszer a hatékony méregtelenítésre. Jótékony hatásainak köszönhetően több ezer éve alkalmazzák és a mai napig sem ment ki a divatból. Itt az ideje, hogy te is megismerd! 

A méregtelenítő, fogyasztó kezelések közül a legősibb módszer a köpölyözés. Már az ősi Egyiptomban is alkalmazták, megjelent az ókori görögöknél, a kínai gyógyászatban, sőt, később a magyar népi gyógyászatban is egyre elterjedtebb gyógymódnak számított. Jótékony hatásai miatt több ezer éve alkalmazzák és máig sem ment ki a divatból.

 

A hagyományos orvoslás mellett mindig is jelen voltak a természet adta lehetőségek felhasználásával történő gyógyítást. Vannak, akik inkább ezekre a módszerekre esküsznek. Sokaknak azonban a köpölyözés ijesztőnek tűnhet, hiszen első ránézésre egy fájdalmas módszer. A köpölyözés a test egészére kiterjedhet, gyakorlatilag az összes probléma enyhíthető, kezelhető vele.

hirdetes
hirdetes

hirdetes
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.