Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

Heti 3 alkalom elegendő? Ha minden nap ugyanazokat a gyakorlatokat végzem,akkor egy idő után már rutinszerű lesz a szervezetemnek?? És akkor már nem fogom észrevenni a változást??? Mennyi idő múlva várható valamiféle eredmény? Valamilyen sporttal célszerű

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 25. Hétfő - Vilmos
hirdetes

Online tanácsadás


Kérdés:


Kérdést felvető neve: Papp Mariann


Heti 3 alkalom elegendő? Ha minden nap ugyanazokat a gyakorlatokat végzem,akkor egy idő után már rutinszerű lesz a szervezetemnek?? És akkor már nem fogom észrevenni a változást??? Mennyi idő múlva várható valamiféle eredmény? Valamilyen sporttal célszerű lenne kiegészíteni a mozgást?Válasz:


 Ezt elég gyorsan meg fogja szokni a szervezeted, mert otthon nem tudsz rajta nehezíteni. Szóval ezt max másfél hónapig tudod úgy csinálni, hogy érezhető legyen, onnantól pedig a napi rutin részeként már nem megterhelő.

 

Nem azt mondtam, hogy csak ezeket a gyakorlatokat csináld, rákérdeztél pár jó gyakorlatra, erre írtam választ. De létezik még 50000 másik is, amit lehet csinálni. 

 

De sajna az edzés nem olyan dolog, hogy neten keresztül felteszel egy kérdést, gyakorlatra és súlyra, meg hogy meddig lehet csináni, mert ezekre így nem lehet válaszolni. Ezért van a személyi edzés, hogy ezekben segítsenek. 

 

A neten kérdezés egy olcsó megoldás, de így csak én is az olcsó válaszokat tudom adni, mert ezek azok, amik sablonosak és amivel biztosan nem ártok!


hirdetes
hirdetes

címkék:
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.