fit

Villámgyors útmutató a guggoláshoz

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 24. Péntek - Emma
hirdetes
 | Szerző: SZ.F.
címkék: fitness

Villámgyors útmutató a guggoláshoz

hirdetes

Villámgyors útmutató a guggoláshoz

A guggolás az egyik legalapvetőbb gyakorlat, amit mindenkinek rendszeresen el kell végeznie ha tetszik, ha nem.

Valójában minden nap csináljuk, csak éppen észre sem vesszük, ugyanis hasonló mozdulatsort végzünk amikor leülünk az íróasztal mellé, a WC-re, vagy az autónkba. Ha azonban hatékony gyakorlatokat szeretnénk végezni, akkor számos különböző fajta áll rendelkezésünkre.

 

A guggolást azért fontos beiktatni edzéstervünkbe, mert megmozgatják a farizmokat, térdínakat és más fontos izmokat, amelyeket rendszeresen igénybe veszünk a mindennapok során. Minél jobban megy a guggolás, annál egyszerűbbnek találjuk majd a mozgást az edzéseken kívül is.

hirdetes

 

A tapasztaltabbak súlyokkal tehetik hatékonyabbá a guggoló gyakorlatokat, de a kezdők számára is van néhány tippünk! A következő oldalon megmutatom mindet! 

 

hirdetes
hirdetes

A rendszeres mozgás hatása a szervezetedre

A rendszeres mozgás hatása a szervezetedre

2017-09-29

A rendszeres mozgásnak számos pozitív hatása van a szervezetünkre, a testünkre. Ha ezt elolvasod, biztosan lesz elég motivációd a rendszeres edzéshez!

Villámgyors útmutató a guggoláshoz

Villámgyors útmutató a guggoláshoz

2017-09-05

A guggolást azért fontos beiktatni edzéstervünkbe, mert megmozgatják a farizmokat, térdínakat és más fontos izmokat, amelyeket rendszeresen igénybe veszünk a mindennapok során.

A guggolás művészete

A guggolás művészete

2017-06-28

Ez a mozgás, érinti a test fő izomcsoportjainak a legtöbbjét. Megmutatjuk, hogy mire kell figyelned és mitől lesz látványosabb, hatékonyabb a fejlődésed.


2017-06-22 5 tanács a lapos hasért!

Edzések ellenére nem lapos a hasad? Tanuld meg, hogyan tudod elkerülni, hogy ne legyen puffadt a hasad!

2017-10-31 Egy 20 perces karokra, hasra, lábakra és fenékre kiterjedő edzés, amihez nem kellenek segédeszközök!

Elég naponta húsz perc, hogy formáld hasadat, lábaidat, fenekedet, most bemutatok egy nagyon hatásos gyakorlatsort, amihez nem kellenek segédeszközök!

2017-11-02 80 éves sportolók, akik nem ismernek kifogásokat

Ismerkedjünk meg négy 80 év feletti sportolóval, pillantsunk bele a mindennapjaikba, nézzük meg, hogyan élnek ők, mit tesznek azért, hogy fittek legyenek!

2017-11-16 Toka elleni gyakorlatok

Könnyedén megszabadulhatunk a tokától, mostani cikkünkben egy olyan gyakorlatot mutatok be, melyet bárhol végezhetünk, a hatás pedig nem marad el!

7 ok, amiért a ruha nélkül alvók boldogabbak és egészségesebbek

Tudtad, hogy a ruha nélküli alvás boldogabb kapcsolatokhoz és általánosságban jobb fizikai és szellemi egészséghez vezet? Mégis csak nagyon kevesen...

Igyál meg ebből egy pohárral lefekvés előtt, és reggel kevesebb súllyal ébredsz majd!

A főzéshez használt természetes ízesítők és fűszerek jótékony hatásait már régóta ismerjük. Ott van például a méz, amelyet régen számos...