A gondtalan összebújásokért

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Április 27. Csütörtök - Zita
hirdetes
 | Szerző: sv
címkék: betegség

Legyen felszabadult minden együtt töltött intim perc!

hirdetes

A megfelelő hangulat a gondtalan intim percekért

A párkapcsolatokból nem hiányozhat az intimitás, ezzel gyanítom mindenki egyetért. Vannak azonban olyan alkalmak, mikor a túlzott munka, vagy stressz hatására fáradtnak és erőtlennek érezzük magunkat, így nincs kedvünk összebújni párunkkal. Ebben az esetben nem feltétlenül segít a kávé vagy energiaital, más praktikákat kell bevetnünk.

Készüljünk masszázzsal

Este, mikor vágyunk tárgya munka után erőtlenül belép az ajtón és csupán egy jó fürdésre és az ágyra vágyik, de a fürdőszobába belépve egy gyertyákkal kivilágított forró fürdő várja, biztosan megalapozzuk a kellő hangulatot. Amennyiben biztosra szeretnénk menni, kedvenc illóolajunkból is csepegtessünk a párologtatóba, vagy öntsünk egy-két cseppet a fürdővízbe. A damaszkuszi rózsa illóolaj például kifejezetten jó választás lehet erre a célra, nem hiába tartják számon az illatok királynőjeként. Ha még nem aludt ki a tűz, akkor tetézhetjük ezt egy lazító masszázzsal is, és ha mindehhez még egy csinos ruhát is magunkra öltünk garantáltan nem marad el a kívánt hatás. Egy finom, illatos masszázsolajjal ellazítani a fáradt izmokat mindenki számára felemelő élmény.

hirdetes

Isteni vacsora

A férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út, tartja a mondás is, és valljuk be, ebben van valami. Általánosságban elmondható, hogy éhesen nyűgösebbek és erőtlenebbek vagyunk, s ebből adódik, hogy tele hassal kisimultabbá, nyugodtabbá válunk. Egy kellemes vacsorával, párunk kedvére tehetünk, pláne, ha a kedvenc fogását készítjük el, egy kiadós lakomázást követően pedig mindenki igényli a sziesztát, miért ne használhatnánk ki a kínálkozó alkalmat?

 

Ha ezek a megoldások nem válnak be

Bárkivel megeshet, hogy sem egy kellemes vacsora, sem pedig egy kényeztető masszázs vagy romantikus fürdő nem képes lázba hozni, illetve az is előfordulhat, hogy potencia problémák állnak a háttérben. Ebben az esetben egyéb lehetőségeket is számításba vehetünk.

Ha valaki garantált hatású készítményre vágyik a libidó felpörgetését illetően, akkor javasoljuk a  Strong Man potencianövelőt, de ezen kívül mi magunk is tehetünk a megfelelő „étvágy” és teljesítmény érdekében. Lássuk mit!

 

  1. Stressz száműzése

Nyilván, könnyű ezt így kijelenteni, de egy kis meditációval, vagy egy jó nagy sétával, biciklizéssel csökkenthetjük a szorongást. Ha valaki tud időt szánni a hobbijára is, kikapcsolódhat és a stresszfaktor is csökken.

 

  1. Testmozgás

A testmozgás elősegíti az endorfinok termelődését, mely a jókedvünkért felelős. Ezáltal csökken a szorongásérzet, valamint aktívabbá válunk, mely a hálószobában is megmutatkozik.

 

  1. Újuljunk meg!

Az újdonság varázsa mindenkire hat, ezért ha úgy érezzük, hogy kialudni látszik a tűz, lepjük meg párunkat és magunkat is egy új ruhával. Egy szép darabban nem csak mi érezzük csinosabbnak és kívánatosabbnak magunkat, hanem párunk szemében is felcsillanhat a rég nem látott fény. Arról nem is beszélve, hogy ha elégedettek vagyunk önmagunkkal, s ezáltal magabiztosak vagyunk, megváltozik a kisugárzásunk is, s általánosságban elmondhatjuk azt is, hogy leginkább a magabiztos embereket tartjuk kívánatosnak.

 

  1. Kevesebb alkohol

Bár egy romantikus este alapkelléke egy jégbehűtött pezsgő, vagy bor, mely oldja a gátlásokat, de jó, ha fogyasztását nem visszük túlzásba. Az alkohol bódító hatása képes lelassítani bennünket, tompábbá válunk, illetve a férfiak teljesítményét is negatívan befolyásolhatja.

 

  1. Természetes vágyfokozók

A ginkó fogyasztása elősegíti a véráramlást, mely jótékony hatással van nem csak egészségünkre, de nemi étvágyunkra is. Az osztriga a közhiedelem szerint szintén potencianövelő hatású, valamint erre alkalmas lehet a gyömbér és a csokoládé is, melyekhez könnyebben hozzájuthatunk.

 

  1. Az illatok

A finom illatoknak senki sem tud ellenállni. Legjobb, ha párunkkal megyünk parfümöt vásárolni, és veszünk egyet az általa legkellemesebbnek talált illatból is, és annak viseletével „ajándékozzuk” meg egy-egy alkalomkor.

 

 Az említett praktikák és készítmények együttes alkalmazása elősegíti a libidó megfelelő működését, azonban ha nem használnának, javasolt az orvos felkeresése.

hirdetes

Koleszterin-átok, ellenszer-káosz. Egy „csodaszer” hatása saját bőrön.

Koleszterin-átok, ellenszer-káosz. Egy „csodaszer” hatása saját bőrön.

2017-02-08

Sokak életében aktív szereplő a magas koleszterin- és trigliceridszint. Ha nem figyelünk akár bele is halhatunk. Miért titkolják a niacin jótékony hatásait?

Gyógyulj gyógyszer nélkül - II. rész

Gyógyulj gyógyszer nélkül - II. rész

2017-02-05

A legnagyobb gyógyszertár a természet. Bármerre járunk, gyógyhatású füveivel találkozunk úton-útfélen. Életmentő lehet ismerni hatásaikat és alkalmazásukat.

Gyógyulj gyógyszer nélkül - I. rész

Gyógyulj gyógyszer nélkül - I. rész

2017-02-05

A természet a legnagyobb gyógyszertár! Szinte minden betegségre van megoldása, csak ismerni kell a hozzávalókat. Ezekről a gyógymódokról olvashatsz most.


2017-02-01 Az igazság a kávéról: káros, vagy sem?

A rendszeres kávéivás hatásairól megoszlanak a vélemények, az átlag kávéfogyasztók már nem tudják, mit gondoljanak. De a tanulmányokban is vannak közös pontok.

2017-04-10 Triatlonozással tartja életben magát a hormonbeteg kisfiú

A nyolcéves fiú egy ritka és súlyos betegségben szenved, de ez nem tartja vissza attól, hogy rendszeresen részt vegyen egy-egy triatlon versenyen!

2017-04-10 Ezért olyan egészségtelen a gyorséttermi sült krumpli!

A Mekis sült krumplit mindannyian ismerjük, páran szeretjük is. Évek óta keringenek pletykák az interneten, de most végre számoljunk le a tévhitekkel!

2017-04-19 Ezek az optimális vérnyomás szintek korcsoportok szerint!

Érdekel, hogy mi az optimális vérnyomás a te korcsoportod számára? Sokan nem is tudják, hogy mi a különbség az egyes korcsoportok között – most elmagyarázzuk!

Ez történik a testeddel, ha felhagysz az edzéssel!

Ha legközelebb megfordul a fejedben a henyélés gondolata, akkor csak jusson eszedbe ez a néhány ijesztően motiváló tény az edzés hanyagolásáról!

Kókuszos kölespuding - A mennyei édesség diétádhoz

Az egyik legősibb termesztésű gabonánkról a kölesről sokan nem hallottak, s emiatt kevesen is fogyasztják pedig nem csupán egészséges, hanem diéta...