Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

Rengeteg spórolhatsz az E.ON ÉletEnergiával! - Ezt neked is tudnod kell!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 24. Kedd - György
hirdetes
címkék:

Gondoskodjon családja egészségéről az E.ON ÉletEnergiával

hirdetes

Rengeteg spórolhatsz az E.ON ÉletEnergiával! - Ezt neked is tudnod kell!

Rövidebb várakozási idők, gyors diagnosztikai vizsgálatok egy új szolgáltatással!

Hosszas várakozási időket kerülhet el és sokat spórolhat egészségügyi kiadásain, aki előrelátóan gondoskodik egészségéről. Míg korábban csak kevesek engedhették meg maguknak, hogy magánintézményeknél vegyenek igénybe CT vagy MR vizsgálatokat, egy új szolgáltatásnak köszönhetően kis havi ráfordítással bárki számára elérhetők az amúgy költséges diagnosztikai vizsgálatok.

 

 

Ma már a magán egészségügyi szolgáltatások széles választéka áll a betegek rendelkezésére. Így is tartogathat azonban kihívásokat az, hogy megtaláljuk a megfelelő szakorvost, és időben, megfizethető áron hozzájussunk a költséges, kulcsfontosságú diagnosztikai vizsgálatokhoz. A CT és az MR gyakran csak hosszú várakozást követően hozzáférhető és személyes finanszírozásban pedig igen költséges, ezek nélkül viszont akár hónapokig is elhúzódhat a pontos diagnózis felállítása. Szintén gyakori probléma, hogy egészségügyi panaszainkkal nem tudjuk, milyen specialistához forduljunk, vagy nem ismerünk az adott szakterületen egy megbízható és gyorsan elérhető orvost.

hirdetes

 

Ezekben a helyzetekben kínál mindenki számára segítséget az E.ON ÉletEnergia szolgáltatása, amelynek igénybevételével gyorsan kaphat időpontot a megfelelő szakorvoshoz, és pár napon belül férhet hozzá CT és MR vizsgálatokhoz betegség esetén, valamint 24 órás telefonos segítséget vehet igénybe, ha orvosi tanácsra van szüksége.

 

Az E.ON ÉletEnergiára előfizetők legfeljebb 5 munkanapon belül kapnak vizsgálati időpontot, legyen szó egy egyszerűbb szakorvosi vizitről vagy olyan diagnosztikai vizsgálatról, mint a CT vagy az MR, amely a komolyabb betegségek időben történő felismerésében kulcsfontosságú, életet is menthet. A szolgáltatás a magánorvosi vizsgálatok árát nem, de a drága CT és MR vizsgálatok költségeit tartalmazza évente 1 millió forint értékhatárig, szakorvosi beutalóval.

 

Azok a 18 és 80 év közötti életkorú E.ON ügyfelek vehetik igénybe a szolgáltatást, akiknek a nevére szól az E.ON áramszámla, és ezt mindössze 725 forintos havidíj áron tudják igénybe venni. Családok számára különösen kedvező az ajánlat: csoportos családi kedvezménnyel már 1.820 Ft/hó áron elérhető a szolgáltatás az azonos állandó lakcímmel rendelkező közeli hozzátartozók és az élettárs számára. A szerződést online, a termék weboldalán, a 06-80/808-808-as telefonszámon és az ügyfélszolgálatokon személyesen lehet igényelni.

 

hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.