Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

Így küzdötte le egy magyar lány a testképzavarát!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Augusztus 24. Csütörtök - Bertalan
hirdetes
 | Szerző: EG
címkék: akaraterő, betegség, egészséges életmód, fogyás, lelki egészség, táplálkozás, túlsúly

Egy magyar lány szívet melengető története

hirdetes

A végletek börtönéből is van kiút!

Számtalan levelet kaptunk már olvasóinktól, melyekben beszámolnak arról, hogyan változtattak az életükön. A mostanit azértjelentetjük meg, mert a lány, aki küldte, mindkét végletet megjárta, ami ellen harcolunk, Az egyik a kövérség, a másik a kóros soványság. Sajnos nagyon sokan esnek abba a hibába, amelybe ő is esett, viszont nagyon kevesen tudnak úgy kijönni belőle, ahogyan ő tette! A most következő cikket – levelet ő írta, szándékosan nem változtattunk rajta. Remélem nektes is annyi erőt ad majd, mint nekünk! 

 

 

“A történetem talán harmadik osztály után kezdődött amikor elkezdődött a nyár és vége lett negyedikbe mentem. Azonban nagyon duci lettem és sokan elkezdtek csúfolni. A helyzet ötödik osztályra csak egyre rosszabb lett... anya is elkezdte mondogatni hogy ez így nem lesz jó. Ajánlott egy diétát,(90 napos diéta) mivel mindig is kitartó voltam belevágtam. Emlékszem az első napra. Eleinte nagyon nehezen ment de nagyon szigorúan betartottam.

hirdetes

 

Hatodik osztályra 12 kgt fogytam. Az akkori 155 cm-emhez 64 kilomból 51-2-re fogytam és nőttem is. Elkezdtem futni, sportolni. Imádtam mindent. Megvoltam elégedve magammal azonban történt valami. Magam sem tudom mi... Az életem egy fordulatott vett. Elkezdtem úgyérezni nem vagyok elég jó és elég vékony. Újra belevágtam a diétába. Az ételadagomat jelentősen lecsökkentettem. 48 kg-ig meg sem álltam. A tudatom beszűkült. Mindig az evésre és a testmozgásra gondoltam. Rengeteg dícséretet kaptam a jó alakom miatt ez csak tovább "motivált" 46kgra fogytam. Hetedik osztály végére pedig már csak a 42-t értem el. A nyár jött és borzalmasan telt.

 

 

hirdetes
hirdetes

Egy magyar lány szívet melengető története

Egy magyar lány szívet melengető története

2017-06-02

Gyakran kapunk előtte-utána fotókat az olvasóinktól, de ilyen szélsőséges történet még mi sem láttunk! Ez a lány mindkét végletet megjárta, de leküzdötte őket!

Minden, amit tudni akartál a vitaminokról és az ásványi anyagokról 1.

Minden, amit tudni akartál a vitaminokról és az ásványi anyagokról 1.

2017-05-23

Manapság a csapból is az folyik, hogy mit kell ennünk, ha egészségesek szeretnénk lenni. „Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, mert tele vannak vitaminnal!” Ismerős? Hát most eláruljuk nektek, hogy miért is fontos a vitaminok és ásványi anyagok fogyasztás

A kövér emberek leggyakoribb kifogásai

A kövér emberek leggyakoribb kifogásai

2017-06-01

Mindig könnyebb lesz kifogásokat találni arra, hogy miért nem hajlandó az ember lefogyni, azonban ez nem vezet sehova! Összeszedtük a legidegesítőbbeket!


2017-06-08 Egészséges főétkezés diétázóknak

A legtöbb diétától türelmetlennek és fáradtnak érezheted magad. Olyan táplálkozási útmutatót mutatunk Neked, mely sem fizikailag, sem lelkileg nem terhel meg.

2017-06-07 A folyamatos stressz és idegeskedés is okozhat fogyást

Biztosan veletek is megesett már, hogy egy húzós időszak során több kilót is leadtatok. Az idegeskedés és a stressz okozhat ilyen hatást.

2017-05-16 A 8 legjobb zsírégető élelmiszer

Az, hogy le tudsz e fogyni, annyin múlik, hogy mit és mennyit eszel, illetve mennyit mozogsz. Persze nem kell feltétlenül megszakadnod, itt a segítség!

2017-05-18 10 perces otthoni kardió edzés

Ez az edzés mindenféle segédeszköz nélkül, otthon is elvégezhető, ráadásul nem vesz igénybe 10 percnél többet! Nem könnyű, de érdemes csinálni, mert hatékony!

Őszi méregtelenítés - Így csináld, hogy hatásos legyen!

Vészesen közeledik az ősz, itt az idő, hogy felkészítsd rá a szervezetedet! Bemutatjuk, hogy mire kell figyelned az őszi méregtelenítés során!  

Ilyen férj lesz a választott férfiből a csillagjegye alapján!

Kíváncsi vagy arra, hogy a választott férfi a csillagjegyéből kifolyólag milyen férj lesz a házasságban, és milyen nőre van személyiségéből adódóan szüksége?