Balaton Már csatlakoztam Köszi, most nem

Így küzdötte le egy magyar lány a testképzavarát!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Június 27. Kedd - László
hirdetes
 | Szerző: EG
címkék: akaraterő, betegség, egészséges életmód, fogyás, lelki egészség, táplálkozás, túlsúly

Egy magyar lány szívet melengető története

hirdetes

A végletek börtönéből is van kiút!

Számtalan levelet kaptunk már olvasóinktól, melyekben beszámolnak arról, hogyan változtattak az életükön. A mostanit azértjelentetjük meg, mert a lány, aki küldte, mindkét végletet megjárta, ami ellen harcolunk, Az egyik a kövérség, a másik a kóros soványság. Sajnos nagyon sokan esnek abba a hibába, amelybe ő is esett, viszont nagyon kevesen tudnak úgy kijönni belőle, ahogyan ő tette! A most következő cikket – levelet ő írta, szándékosan nem változtattunk rajta. Remélem nektes is annyi erőt ad majd, mint nekünk! 

 

 

“A történetem talán harmadik osztály után kezdődött amikor elkezdődött a nyár és vége lett negyedikbe mentem. Azonban nagyon duci lettem és sokan elkezdtek csúfolni. A helyzet ötödik osztályra csak egyre rosszabb lett... anya is elkezdte mondogatni hogy ez így nem lesz jó. Ajánlott egy diétát,(90 napos diéta) mivel mindig is kitartó voltam belevágtam. Emlékszem az első napra. Eleinte nagyon nehezen ment de nagyon szigorúan betartottam.

hirdetes

 

Hatodik osztályra 12 kgt fogytam. Az akkori 155 cm-emhez 64 kilomból 51-2-re fogytam és nőttem is. Elkezdtem futni, sportolni. Imádtam mindent. Megvoltam elégedve magammal azonban történt valami. Magam sem tudom mi... Az életem egy fordulatott vett. Elkezdtem úgyérezni nem vagyok elég jó és elég vékony. Újra belevágtam a diétába. Az ételadagomat jelentősen lecsökkentettem. 48 kg-ig meg sem álltam. A tudatom beszűkült. Mindig az evésre és a testmozgásra gondoltam. Rengeteg dícséretet kaptam a jó alakom miatt ez csak tovább "motivált" 46kgra fogytam. Hetedik osztály végére pedig már csak a 42-t értem el. A nyár jött és borzalmasan telt.

 

 

hirdetes
hirdetes

Egy magyar lány szívet melengető története

Egy magyar lány szívet melengető története

2017-06-02

Gyakran kapunk előtte-utána fotókat az olvasóinktól, de ilyen szélsőséges történet még mi sem láttunk! Ez a lány mindkét végletet megjárta, de leküzdötte őket!

A kövér emberek leggyakoribb kifogásai

A kövér emberek leggyakoribb kifogásai

2017-06-01

Mindig könnyebb lesz kifogásokat találni arra, hogy miért nem hajlandó az ember lefogyni, azonban ez nem vezet sehova! Összeszedtük a legidegesítőbbeket!

5 szó, ami akadályozza a fogyást

5 szó, ami akadályozza a fogyást

2017-05-10

Egy személyi edző azt állítja, hogy vannak szavak, amik egyszerűen visszafognak a fogyásban, mégis ennek ellenére mindenki használja! Tudd meg, melyek ezek!


2017-05-23 Minden, amit tudni akartál a vitaminokról és az ásványi anyagokról 1.

Manapság a csapból is az folyik, hogy mit kell ennünk, ha egészségesek szeretnénk lenni. „Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, mert tele vannak vitaminnal!” Ismerős? Hát most eláruljuk nektek, hogy miért is fontos a vitaminok és ásványi anyagok fogyasztás

2017-05-16 A 8 legjobb zsírégető élelmiszer

Az, hogy le tudsz e fogyni, annyin múlik, hogy mit és mennyit eszel, illetve mennyit mozogsz. Persze nem kell feltétlenül megszakadnod, itt a segítség!

2017-05-15 Ezzel a diétával fogyott 10 kilót!

Az interneten furcsábbnál furcsább diétát találunk, amik legnagyobb részt minden igazságtartalmat nélkülöznek! Ez a lány is sokat kipróbált!

2017-06-08 Egészséges főétkezés diétázóknak

A legtöbb diétától türelmetlennek és fáradtnak érezheted magad. Olyan táplálkozási útmutatót mutatunk Neked, mely sem fizikailag, sem lelkileg nem terhel meg.

5 tanács a lapos hasért!

Diéta és a kemény edzés után is pufi a hasad? Ha ezeket a tanácsokat betartod, elkerülheted a puffadást.   

Éges több kalóriát rövidebb idő alatt Burpee gyakorlattal

A burpee nem más, mint a leghatékonyabb zsírégető edzésmód, ami tetőtől talpig igénybe veszi testünket, ráadásul semmilyen segédeszközt nem...