Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

Így küzdötte le egy magyar lány a testképzavarát!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Október 24. Kedd - Salamon
hirdetes
 | Szerző: EG
címkék: akaraterő, betegség, egészséges életmód, fogyás, lelki egészség, táplálkozás, túlsúly

Egy magyar lány szívet melengető története

hirdetes

A végletek börtönéből is van kiút!

Számtalan levelet kaptunk már olvasóinktól, melyekben beszámolnak arról, hogyan változtattak az életükön. A mostanit azértjelentetjük meg, mert a lány, aki küldte, mindkét végletet megjárta, ami ellen harcolunk, Az egyik a kövérség, a másik a kóros soványság. Sajnos nagyon sokan esnek abba a hibába, amelybe ő is esett, viszont nagyon kevesen tudnak úgy kijönni belőle, ahogyan ő tette! A most következő cikket – levelet ő írta, szándékosan nem változtattunk rajta. Remélem nektes is annyi erőt ad majd, mint nekünk! 

 

 

“A történetem talán harmadik osztály után kezdődött amikor elkezdődött a nyár és vége lett negyedikbe mentem. Azonban nagyon duci lettem és sokan elkezdtek csúfolni. A helyzet ötödik osztályra csak egyre rosszabb lett... anya is elkezdte mondogatni hogy ez így nem lesz jó. Ajánlott egy diétát,(90 napos diéta) mivel mindig is kitartó voltam belevágtam. Emlékszem az első napra. Eleinte nagyon nehezen ment de nagyon szigorúan betartottam.

hirdetes

 

Hatodik osztályra 12 kgt fogytam. Az akkori 155 cm-emhez 64 kilomból 51-2-re fogytam és nőttem is. Elkezdtem futni, sportolni. Imádtam mindent. Megvoltam elégedve magammal azonban történt valami. Magam sem tudom mi... Az életem egy fordulatott vett. Elkezdtem úgyérezni nem vagyok elég jó és elég vékony. Újra belevágtam a diétába. Az ételadagomat jelentősen lecsökkentettem. 48 kg-ig meg sem álltam. A tudatom beszűkült. Mindig az evésre és a testmozgásra gondoltam. Rengeteg dícséretet kaptam a jó alakom miatt ez csak tovább "motivált" 46kgra fogytam. Hetedik osztály végére pedig már csak a 42-t értem el. A nyár jött és borzalmasan telt.

 

 

hirdetes
hirdetes

Egy magyar lány szívet melengető története

Egy magyar lány szívet melengető története

2017-06-02

Gyakran kapunk előtte-utána fotókat az olvasóinktól, de ilyen szélsőséges történet még mi sem láttunk! Ez a lány mindkét végletet megjárta, de leküzdötte őket!

Te próbáltál már káposztalevessel fogyni?

Te próbáltál már káposztalevessel fogyni?

2017-10-04

Fogyni szeretnél, de még mindig nem sikerült célt érni? A káposztaleves segíthet, és közben még méregtelenít is!

Elképesztően lefogyott Melissa Mccarthy a Szívek Szállodájából - több mint 45 kilóval lett könnyebb!

Elképesztően lefogyott Melissa Mccarthy a Szívek Szállodájából - több...

2017-10-04

A túlsúlyosan is kedves arcú, közvetlen és vicces Melissa Mccarthy 5 év leforgása alatt fogyott 45 kg-t. Állítja, hogy csak az akaraterőn múlik minden.


2017-06-01 A kövér emberek leggyakoribb kifogásai

Mindig könnyebb lesz kifogásokat találni arra, hogy miért nem hajlandó az ember lefogyni, azonban ez nem vezet sehova! Összeszedtük a legidegesítőbbeket!

2017-10-13 8 hasznos erdei gyógynövény

A gyógynövények nagyon jó természetes alternatívái a gyógyszereknek, ráadásul a legtöbb megtalálható a kertedben vagy egy közeli erdőben! Ezeknek nincsen mellékhatásaik!

2017-10-03 Így kezelheted otthon a megfázást

Ha nincs lehetőséged orvoshoz menni vagy még nem érezd, hogy akkora lenne a baj, érdemes néhány házi praktikát kipróbálnod a megfázás ellen!

2017-06-07 A folyamatos stressz és idegeskedés is okozhat fogyást

Biztosan veletek is megesett már, hogy egy húzós időszak során több kilót is leadtatok. Az idegeskedés és a stressz okozhat ilyen hatást.

Piros foltok vannak a bőrödön? Elmondjuk, mit jelentenek!

Biztos vagyok abban, hogy sokan láttak már hasonló piros foltokat a testükön, de mi is lehet ez, mi okozhatja, és mit tehetünk ellene? Cikkünkből...

Nincs még egy olyan gyümölcs ami egyszerre olyan finom és olyan egészséges, mint az áfonya!

Az áfonya nemcsak az egyik legfinomabb, de az egyik legegészségesebb gyümölcsünk, bár ezt kevesen tudják róla. Ha tehetjük, fogyasszunk minél...