fit

SOHA többé nem fogsz fázni SEHOL! Érkezik a csuklóradiátor!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 17. - Lázár
hirdetes
 | Szerző: Sz. F.
címkék: egészség, egészséges életmód

Csuklón viselhető radiátor a legújabb divat

hirdetes

SOHA többé nem fogsz fázni SEHOL! Érkezik a csuklóradiátor!

Eddig sokaknak okozott gondot a hideg, ennek viszont nem sokára vége, ugyanis érkezik minden ember álma, a csuklón viselhető radiátor! 

Az Embr Wave nevű szerkezetet a Massachusettsi Műszaki Egyetemen végzett fejlesztők alakították ki. Sikeréről mindent elárul, hogy eredetileg 100 00 dollár tűztek ki célul, de már most 578 000 dollár, vagyis több mint 150 000 000 forint gyűlt össze az előrendelésekből. 

 

Nagyon szuper kis kütyüről van szó, ami igazából egy csuklón viselhető, állítható termosztát, ami télen-nyáron hasznos mindenki számára. Ha fázunk, képes elhitetni az aggyal azt, hogy kellemes, meleg környezetben vagyunk, ha pedig melegünk van, akkor hűsít. Ha rajtunk van, nincs más dolgunk, mint beállítani, milyen hatást szeretnénk érezni, a készülék máris működésbe lép, csuklónkon keresztül kellemes meleg, vagy hűsítő érzést sugároz az idegeknek, ezek pedig továbbítják az ingerületet az agynak. 

hirdetes

 

A szerkezet többek között az Intel befektetési támogatását is elnyerte, az emberek pedig már most megőrültek tőle, jelenleg 299 dollárért lehet előrendelni a Kickstarteren. Jó hír, hogy Magyarországra is szállítanak, ebben az esetben plusz 30 dollárt számítanak fel, így a teljes összeg nagyjából 90 000 forint. A kiszállítást 2018 júliusára ígérik, szóval már nyáron kilóbálhatjátok! A következő oldalon mutatok egy videót is a működéséről! 

 

hirdetes
hirdetes

Készítsünk házilag Raffaellót!

Készítsünk házilag Raffaellót!

2017-11-18

A legfinomabb édesség! Ne a boltit vedd meg, hiszen otthon is elkészítheted. Igaz, nem teljesen ugyanaz lesz, de sokkal egészségesebb! Készíts te is Raffaellót!

Így kezdj végre tényleg új életet januárban

Így kezdj végre tényleg új életet januárban

2017-12-14

Sokan teszünk minden évben újévi fogadalmat. 2018-ban végre tényleg új életet kezdhetsz, legyen szó egészséges életmódról, munkáról, párkapcsolatról!

HOT IRON edzés Budapest -  Ismerd meg ezt az edzésformát!

HOT IRON edzés Budapest - Ismerd meg ezt az edzésformát!

2017-11-13

Szeretnél rövid idő alatt látványos eredményt elérni? Akkor a HOT IRON edzést neked találták ki! Cikkünkből megtudhatod, hogy kinek ajánljuk ezt az edzésformát!


2017-11-20 7 ok, amiért a ruha nélkül alvók boldogabbak és egészségesebbek

Tudtad, hogy a ruha nélküli alvás boldogabb kapcsolatokhoz és általánosságban jobb fizikai és szellemi egészséghez vezet? Mégis csak nagyon kevesen használják ki ennek az alvásnak az előnyeit.

2017-11-15 Csuklón viselhető radiátor a legújabb divat

Eddig sokaknak okozott gondot a hideg, ennek viszont nem sokára vége, ugyanis érkezik minden ember álma, a csuklón viselhető radiátor!

2017-12-12 Így néz ki ma a tíz évvel ezelőtti „Legnagyobb vesztes” című műsor győztese

Több, mint 10 év telt el népszerű amerikai műsor óta, amelynek köszönhetően gyökeresen megváltozott Sam Rouen élete. Hihetetlen, hogy kitartással milyen eredmény érhető el! Nézd meg te is!

2017-11-25 Lábad formája sok mindent elárul rólad!

Van egy nagyon szoros kapcsolat a fizikai tulajdonságok és a személyiség között. Amikor ezeket is megfigyeled, rájössz, hogy egyes tulajdonságokban teljesen egyedi vagy, viszont számos dolgot tekintve hasonlítasz bizonyos emberekhez.

Így kezdj végre tényleg új életet januárban

Ugye te is minden évben megfogadsz valamit újévkor? Türelmesebb leszek, sportolni kezdek, keresek egy hobbit, többet dolgozom, le fogok fogyni, kitartóbb...

Miért fontos a fizikai aktivitás idősebb korban

Ahhoz, hogy nyugdíjas éveinket jó erőben és jó lelki állapotban tölthessük elengedhetetlen a mozgás. Nem kell rögtön az extrém sportokra gondolni,...