Vitalzone Már csatlakoztam Köszi, most nem

bányai,gabriella,dietetikus,táplálkozási,szaktanácsadó,profil,táplálkozás,életmód,egészség,alakformálás

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 25. Hétfő - Vilmos
hirdetes

Személyes adatlapBÁNYAI GABRIELLA - DIETETIKUS, TÁPLÁLKOZÁSI SZAKTANÁCSADÓ


Bányai Gabriella - Dietetikus, táplálkozási szaktanácsadó profilképe
Adatok:
Név: Bányai Gabriella - Dietetikus, táplálkozási szaktanácsadó
Bemutatkozás:

 2001 óta dolgozom dietetikusként és folytatok táplálkozási tanácsadói tevékenységet. Budapesten szereztem diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Dietetikus szakán.
    
A terápiás dietetikusi feladataim során, mint táplálkozási szaktanácsadó a beteg ember szükségleteire, az ügyfél igényeire helyezem a hangsúlyt. Munkahelyeim révén lehetőségem nyílt a különböző korosztályok étkeztetésére, az étkeztetés minőségbiztosítására. Így közvetett módon e korcsoportok egészségnevelésében részt vehettem, táplálkozási szokásaikat alakíthattam.

Fontosnak tartom az emberek tudatos táplálkozásának (elő-) segítését, és ezzel életminőségük javítását. Továbbá fontosnak tartom, hogy a táplálkozás témaköreiben felmerülő kérdésekre, problémákra, tévhitekre szakemberek adják meg a választ. Szükségünk van olyan ismeretekre is, amelyek segítenek minket abban, hogy az egyre bővülő élelmiszerkínálatból szükségleteink szerint helyesen választani tudjunk.


Úgy gondolom, hogy minden embernek meg kell adni azt a lehetőséget, hogy birtokába jusson azoknak az ismereteknek, amelyekkel változtathat életmódján. Legyen akár egészséges, és legyen célja a megelőzés, egészségesebb táplálkozás (ezzel együtt egészségesebb életmód); legyen akár diétára szoruló beteg, és legyen célja állapotának javítása, fenntartása, ill. az állapotromlás megelőzése.
 
    E gondolatokkal zárva várom mindazok levelét, akiknek bármilyen, táplálkozással vagy élelmiszerrel kapcsolatos kérdése van, akár nyersanyagokra, akár konyhatechnológiára vonatkozzék is.

 

E-mail: bgabrissa@gmail.com
Web: www.dietszemmel.freewb.hu

címkék:IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.