Youtube feliratkozás
 

A válaszod erre az egyszerű kérdésre meghatározza az alakformálásod sikerét

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Szeptember 21. Péntek - Máté
hirdetes
 | Szerző: FO
címkék:

A válaszod erre az egyszerű kérdésre meghatározza az alakformálásod sikerét

hirdetes

A válaszod erre az egyszerű kérdésre meghatározza az alakformálásod sikerét, és hogy mennyire vagy őszinte magadhoz

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Te is fitt és formás alakról ábrándozol? Esetleg újévi fogadalomként el is határoztad, hogy belevágsz az életmódváltásba? Sokszor kezdtél már bele, de sokszor fel is adtad valahol félúton? Akkor Válaszold meg ezt az egyszerű kérdést, de őszintén, hogy megtudd, most végre sikeres lesz-e az alakformálásod, és elég szilárd az elhatározásod vagy sem!

 

Tudom jól, hogy elég hatásvadásznak tűnik a cím, mintha a megoldások univerzális varázskulcsát akarnám átnyújtani neked, pedig hidd el, nem annyira legből kapott a dolog, mint amennyire annak tűnik. Sőt, nagyon is fontos és lényeges, hogy milyen választ adsz majd magadnak, mivel tényleg egy ilyen egyszerű kérdésre adott önvizsgálat a kulcsa annak, hogy valójában mit is akarsz, és mennyire vagy sziklaszilárd az elhatározásodban.

hirdetes

 

Ha szeretnél fogyni és egészségesebb életmódot folytatni, van egy kérdés, amit meg kell kérdezned saját magadtól. Mindenképpen elengedhetetlen, hogy tényleg teljes választ adj magadnak és száz százalékig őszinte legyél magadhoz. Nincs csalás, mert a válasz - a mélyreható válasz (nem az, amit hallani akarnál vagy amiről azt feltételezed, hogy az a jó) – megmutatja és meghatározza a jövőbeli sikereidet, és azt, hogy eléred-e a végső célodat vagy sem.

 

Oké, készen állsz rá?

 

Jól akarsz kinézni, vagy jól akarod magad érezni?

 

Jó oké, ez így most lehet, hogy még banálisabbnak hat számodra, de máris megmagyarázom. Persze, hogy mindannyian, úgy értem, tényleg mindannyian szeretnénk mindkettőt. És ez nincs így rendben. Pontosan ezzel van a gond. Mivel ha csak a megjelenésedet szeretnéd megváltoztatni, akkor először is elmondhatjuk, hogy ez a motiváció általában nem tart ki sokáig, többnyire csupán néhány hétig, továbbá ez a fajta hozzáállás általában egy másfajta probléma elfedésére szolgál. 
 

Lapozz tovább, hogy őszinte választ kapj te is!

 

hirdetes
hirdetes

hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb fogyással, alakformálással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.